Страници

четвъртък, 27 октомври 2011 г.

За племето абитури

ето какво се роди като хибрид между История на България и данданията около организирането на бала:



....и голяма част от племето абитури се разсели. За разлика от другите прабългарски племена кутригури, утигури и оногундури, стремящи се към изграждане на независима държава, абитурите трескаво търсеха упадъка. Ето защо абитурите се заселиха в областта Син Сити (Sin City). Там те умишлено попаднаха под властта на:

  • гръцкото духовничество (гърци + музика за душата)
  • Сръбското Турбо-Фолк княжество
  • Източнотюркския кючекчийски хаганат (да не се бърка със Западнотюркския хаганат, след чието разпадане прабългарите начело с Кубрат основават Стара Велика България!!)


ВАЖНО!! Този автентичен исторически извор не е съставен от Теофан Изповедник - смята се, че религиозният византиец бил толкова потресен от гледката на разголените представителки на абитурите, че от страх да не бъде въвлечен в плътско изкушение от Лукавия си бил камшиците към Константинопол.

Предводителят на племето абитури не е споменат в Именника на българските ханове, но се приема хипотезата, че черепът му е бил по-празен дори от чашата-череп на император Никифор I., посребрена специално за хан Крум.

Религията на абитурите е политеистична - сред почитаните от тях божества са Тони Стораро (повелител на милионерчетата), Илиян (бог на тупалките и палатките), Софи Маринова (богиня на бурята в сърцата ни, вероятно заимствана от други тъмни и съмнителни народи), Ивана (покровителка на каращите бясно на червено и правещите за нея нещо откачено) и много други.

Археологическите разкопки показват, че абитурите водят уседнал (след петата водка) и улегнал (след десетата текила) начин на живот. 

Сред абитурите е прието да се принасят в жертва собствените им черни дробове.

Учените все още спорят за значението на сакралния ритуал на късане на салфетки.

5 коментара:

Joanna каза...

:D:D:D виж тва: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=qN2C7qkYQdE LOL !!!!

ZHENYA ZHURAVLYOVA каза...

aww!))

Agu каза...

Jojo, ЛЬОЛ!!!!! :D

Анонимен каза...

aаз аз аз!! аз знам легендата за салфеткитеее!!! това е от профилирания учебник!! нищо че няма да кандидатствам с това :D:D
Nix :D

Agu каза...

aхахахахахаха!!